Parket Exquisit

Over ons

Parket Exquisit bestaat ruim 25 jaar en is van oorsprong een traditioneel parket bedrijf. Wat begon als een eenmanszaak is in de loop der jaren uitgegroeid tot een bedrijf met 15 man. Waar ons werk eerst bestond uit het leggen van traditionele parketvloeren is het in die 25 jaar steeds uitgebreider geworden. De opkomst van laminaat was een van de grote veranderingen. Het leek op parket maar het prijsverschil was gigantisch. Tegenwoordig zijn PVC vloeren sterk in opkomst. Vandaag de dag is voor elk budget een mooie vloer te koop.

Elst

Showroom

In Elst hebben we een showroom waar een grote hoeveelheid vloeren van bijna alle merken te bezichtigen zijn. Parket Exquisit behoort tot een van de grootste showrooms van Nederland. Eenmaal binnen kijken bezoekers hun ogen uit. In onze showroom vindt u ook Vloershop Elst, waar we 120 pallets laminaat op voorraad hebben en we concurreren met de internetprijzen. Bij ons kunt u de vloer online kopen, maar ook in het echt bekijken en dat is natuurlijk wel zo handig.

Lees meer

Goede service

Vloeren die bij ons gekocht zijn worden gratis bezorgd of er kan gebruik gemaakt worden van onze pendelbus. Een goede service staat bij ons voorop. Kom langs in onze showroom, onze verkopers helpen u graag bij het vinden van een vloer!

Lees meer
De koffie staat klaar…

Kom langs in onze showroom!

Ga naar onze contactpagina voor onze openingstijden en contactgegevens

naar contact