Service

Bezorgservice

Gratis bezorgen: bij aankoop van een vloer van minimaal €500,- komen wij deze op onze vaste leverdag, vrijdag, bij u bezorgen. Let op, dit is niet alleen in de regio Arnhem Nijmegen, maar door heel Nederland! Mocht dit u niet uitkomen dan kunt u ook zelf gebruik maken van onze pendelbus. Deze krijgt u het eerste uur gratis mee inclusief brandstof, en biedt u de mogelijkheid de vloer zelf mee te nemen zonder dat u hier een busje of aanhanger voor hoeft te huren. De pendelbus is beschikbaar van dinsdag tot en met zaterdag van 10.00 tot 18.00 uur.

Vraag voor deze service naar de mogelijkheden bij uw verkoper.

“Service staat bij ons hoog aangeschreven en we proberen dit elke keer door middel van producten en of diensten te verbeteren”

Uw vloer door ons laten leggen

Een vloer leggen is vakmanschap. Wij bieden u dan ook de service om de door u aangeschafte vloer door onze specialisten te laten leggen. De prijs voor het leggen van een vloer door ons is inclusief vloercontrole, vochtmeting, opmeten en bezorgen. Zeker wanneer u een nieuwbouwwoning van een vloer wilt voorzien is vochtmeting van groot belang. Mocht u ervoor kiezen de bij ons gekochte vloer zelf te willen leggen kunt u gratis onze vochtmetingsapparatuur lenen.

lees meer

Zelf de vloer leggen

Als u zelf de vloer gaat leggen, kunt u bij Parket Exquisit een legset lenen. Naast de zonet besproken vochtmetingsapparatuur zit hier alles in dat u nodig heeft om zo makkelijk mogelijk uw laminaatlamelparket of duoplank te leggen. Bij de legset krijgt u ook aanvullende informatie over uw vloer en het leggen ervan.

Zelf

Boenmachine Huren

Ongeacht hoe lang dit is geleden, bieden wij als service iedereen die bij ons een vloer heeft gekocht de mogelijkheid om gratis gebruik te maken van een boenmachine. Deze heeft u nodig om de vloer in de was of onderhoudsolie te zetten. Indien u een boenmachine wilt huren, maar de vloer niet bij ons heeft gekocht, vragen wij hier een kleine vergoeding voor.

Laten

Schuren van de vloer

U kunt er voor kiezen om uw vloer door onze vakmensen te laten schuren of zelf een schuurmachine te huren. Verder verhuren wij ook cirkelzagen voor laminaat, lamelparket en duoplank vloeren. Onze vakmensen leggen u graag uit hoe u het best met onze machines kan omgaan.

lees meer
Service

Kleurstalen

In de winkel hebben wij getracht zoveel mogelijk kleurstalen demontabel te maken zodat u deze mee naar huis kunt nemen om de kleur goed te bepalen. Dit kunt u zo net zolang en veel doen als nodig is en valt onder onze service.

De koffie staat klaar…

Kom langs in onze showroom!

Ga naar onze contactpagina voor onze openingstijden en contactgegevens

naar contact