Houten vloer schuren Arnhem

Op zoek naar een gespecialiseerd bedrijf in Arnhem om uw houten vloer te laten schuren? Zoek niet verder! Parket Exquisit uit Elst, nabij Arnhem, is al jaren gespecialiseerd in het renoveren van houten vloeren. Kunnen wij u ook helpen? Neem contact met ons op!

Vloerrenovatie Arnhem

Een houten vloer heeft een mooie uitstraling, is onderhoudsvriendelijk en is bovendien erg sterk. Toch kunnen er krassen en beschadigingen ontstaan waardoor de vloer niet meer zo netjes oogt. En dat is natuurlijk zonde. Maar gelukkig kunnen we door middel van een vloerrenovatie de vloer herstellen.

Houten vloer schuren Arnhem

Vloerrenovatie in 3 stappen

Stap 1: Grondig schuren

De eerste stap is het stofvrijschuren van uw houten vloer met een Bona gespecialiseerde schuurmachine. Hiermee verwijderen onze vakmensen de slijtageplekken, krassen en de oude lak.

Stap 2: Polijsten

Na het schuren kunnen er nog kleine oneffenheden achterblijven. Door de vloer te polijsten sluiten we de houtnerven af en wordt de vloer mooi egaal. Nu is de vloer klaar voor de afwerking.

Stap 3: Afwerken van de vloer met een olie, wax of lak

De laatste stap is om de kale vloer te bewerken met een olie, wax of lak naar keuze. Elk type afwerking heeft zijn voordelen. Als u houdt van een natuurlijke look dan is een afwerking met olie de beste keuze. Wilt u liever de vloer beschermen en minder onderhoud uitvoeren? Kies dan voor een afwerking met lak. De laatste optie is het afwerken van de vloer met een hardwaxolie. Voordeel daarvan is dat de vloer een matte look krijgt.

Meer weten over het onderhoud van een houten vloer met olie of hardwaxolie? Lees snel verder! https://parketexquisit.nl/onderhoud-olie-hardwax-olie-vloeren/

Stofvrij schuren

Bij Parket Exquisit schuren wij alle vloeren stofvrij. Stofvrij schuren heeft veel voordelen ten opzichte van traditioneel schuren. Onze schuurmachines zijn uitgerust met stofzuigunits waardoor alle stofdeeltjes meteen worden opgezogen en er minder rommel achterblijft in de woning. Bovendien is stofvrij schuren beter voor de gezondheid en kunnen mensen met allergieën de ruimte meteen weer betreden.

Parket Exquisit in Elst, nabij Arnhem

Parket Exquisit is gevestigd in Elst, op slechts 10 minuten rijden van Arnhem. Hier vindt u onze 2000 m2 showroom met een uitgebreid assortiment houten vloeren. Zo hebben we altijd een vloer die bij u en uw interieur past. Kom nu langs en bekijk alle vloeren met uw eigen ogen of neem contact met ons op!

Neem contact op