Visgraatvloer Arnhem

De klassieke visgraatvloer is al jaren razend populair. De visgraatvloer is een van oorsprong ambachtelijk gelegde vloer waarin het materiaal in een patroon, dat wat weg heeft van een vissen graat, wordt gelegd.

Parket Exquisit in Elst, nabij Arnhem, is gespecialiseerd in het aanleggen van vloeren in het visgraatpatroon en biedt een ruim aanbod vloersoorten.

Voordelen van de visgraatvloer

De visgraatvloer is niet voor niets zo populair en kent veel voordelen.

  • Een visgraatvloer aanleggen is mogelijk met verschillende houtsoorten dus u heeft veel keuzemogelijkheden.
  • Het patroon kan tegenwoordig niet alleen gelegd worden met houtsoorten, maar ook met materialen als PVC en laminaat.
  • Het legpatroon is tijdloos en zal niet snel uit de mode raken.
  • Door het gebruik van smalle planken oogt uw (woon)kamer breder.
  • Het visgraatpatroon zorgt voor veel sfeer in uw woning of bedrijfspand.
Visgraatvloer Arnhem

Soorten visgraatvloer

Voor de visgraatvloer wordt vaak gebruik gemaakt van traditionele houten vloeren. De visgraatvloer wordt ook wel een ambachtelijke vloer genoemd, omdat het aanleggen van de vloer volgens een speciale techniek wordt uitgevoerd. De houten plankjes worden los tegen elkaar gelegd en verlijmd op de ondervloer. Een andere techniek is het zwevend leggen van de planken. Wij raden het daarom af om de vloer zelf te leggen.

Tegenwoordig is het ook mogelijk om PVC- en laminaatvloeren in het visgraatpatroon te laten leggen. Iedere vloersoort heeft zijn voor- en nadelen. Onze medewerkers geven u graag uitleg over de vloersoorten en bieden u ondersteuning bij het maken van de juiste keuze.

Bezorgservice

Bij Parket Exquisit staat de klant op de eerste plaats. Onze medewerkers hechten veel waarde aan de klanttevredenheid en bieden daarom een uitstekende service. Bij aankoop van een vloer van minimaal €500,- komen wij uw vloer op onze vaste leverdag, vrijdag, gratis en door heel Nederland bij u bezorgen. Komt dit niet uit? Geen probleem, wij bieden graag onze pendelbus aan die u van dinsdag tot en met zaterdag één dag kunt lenen.

Visgraatvloer in Arnhem door Parket Exquisit

Geïnteresseerd in een visgraatvloer in de omgeving van Arnhem? Parket Exquisit biedt een ruim aanbod vloeren. Neem contact met ons op om de mogelijkheden voor verschillende vloersoorten te bespreken die wij in visgraatpatroon voor u kunnen leggen. U bent van harte welkom in onze ruime showroom in Elst die tot een van Nederlands grootste showrooms behoort. De koffie staat klaar!

Neem contact op