Meister laminaat vloeren

De nieuwe Meister laminaatvloeren zijn revolutionair. Niet eerder hadden laminaatvloeren een voelbaar reliëf. Daarnaast geniet u nog steeds van de voordelen van een laminaatvloer.

Combineren van voordelen

Laminaatvloeren worden gemaakt van 100% natuurlijke grondstoffen. Deze planken bestaan uit 3 lagen. De onderste laag is de fineerlaag en zorgt voor de stabiliteit. De middelste laag is gemaakt van een HDF plaat. Aan de bovenkant vinden we de toplaag. Deze toplaag is het gezicht van de vloer en zorgt voor de uitstraling. Bijzonder aan de toplaag van Meister vloeren is dat het zelfs mogelijk is om het hout echt te voelen. Hierover heen hebben we melaminehars geplaatst. Dit maakt de vloer sterk, robuust en zorgt er voor dat de vloer gemakkelijk te onderhouden is.

Meister laminaat vloeren

Wat zijn de voordelen?

Wat zijn de voordelen van Meister laminaatvloeren? Parket Exquisit legt het graag aan u uit!

Ecologisch:
Voor alle dessins geldt dat de vloer voor 95% uit natuurlijke grondstoffen bestaan.

Robuust en sterk:

Door de melaminehars is de vloer zeer sterk en gemakkelijk te onderhouden. Deze laag zorgt er ook voor dat de vloer waterafstotend is.

Vlekbestendig:

Dit type vloer is vlekbestendig. Als er toch vlekken ontstaan kunnen de vlekken worden verwijderd met behulp van aceton, thinner of alcohol.

Verkleurt niet:

Laminaat verkleurt niet door de zon. Zo behoudt dit type vloer jarenlang zijn oorspronkelijke kleur.

Levensecht:

Meister drukt een speciaal reliëf op het oppervlak van de vloer. Zo kunt u een echte houtstructuur voelen en lijkt het net alsof er een echte houten vloer ligt.

Meister laminaatvloeren Parket Exquisit

De unieke laminaatvloeren van Meister van dichtbij bekijken? Kom eens langs in onze showroom in Elst. Hier vindt u de vloer die het beste bij u en uw interieur past.

Neem contact op