Laminaatvloeren Arnhem

Op zoek naar mooie en hoge kwaliteit laminaatvloeren in Arnhem? Parket Exquisit Elst, nabij Arnhem heeft een breed assortiment laminaatvloeren op voorraad. Kom langs in onze 2000 m2 showroom om alle laminaat vloeren van dichtbij te bekijken.

Wat zijn laminaat vloeren?

Laminaat bestaat uit meerdere verlijmde lagen. De toplaag is een fotoprint met slijtlaag.

De printlaag zorgt voor de dessin van de laminaatvloer. Hoewel een laminaatvloer geen houten toplaag heeft is het mogelijk om met de printlaag een houten vloer na te bootsen. Om de uitstraling te behouden is deze laag ook voorzien van een slijtlaag die de laminaatvloer beschermd.

Daaronder vinden we de tussenlaag. Deze laag bestaat uit een plaat van HDF of MDF en bepaalt de dikte van de vloer. Alle lagen die er boven of onder worden gelijmd zijn namelijk flinterdun. In deze laag vinden we ook het bekende kliksysteem van laminaatvloeren terug. In de meeste gevallen geldt: hoe beter het kliksysteem, hoe duurder het laminaat.

De onderlaag zorgt voor de stabiliteit van de vloer. In de meeste gevallen is deze laag gemaakt van in kunsthars gedrenkt papier. Bij de duurdere laminaatvloeren is de onderste laag voorzien van een kurklaag die de vloer stiller maakt.

laminaat vloeren Arnhem
 • Genoeg keuze

  Door de printlaag is de laminaatvloer in vele dessins beschikbaar. Ook heeft u de keuze uit verschillende dikte laminaatvloeren.

 • Gemakkelijk zelf te leggen

  Eén van de grootste voordelen van een laminaatvloer is het gemak van het leggen. Met het kliksysteem legt u eenvoudig zelf alle planken aan elkaar.

 • Goedkoper dan hout

  Over algemeen is laminaat minder duur dan een echte houten vloer. Niet alleen de aanschaf, maar ook het leggen van de vloer is goedkoper.

 • Weinig onderhoud nodig

  Ideaal voor drukke huishoudens. Regelmatig stofzuigen of dweilen met een vochtige doek is al voldoende.

 • Geen verkleuring door de zon

  Een houten vloer kan na verloop van tijd door de zon verkleuren. Met een laminaatvloer heeft u geen last verkleuringen door de zon.

 • Kan tegen een stootje

  Door de slijtlaag kan deze vloer goed tegen een stootje. Ideaal voor huishoudens met kinderen of huisdieren.

Prijs laminaat vloeren

De prijs van een laminaat vloer is afhankelijk van een aantal factoren. Zo is de dikte van de tussenvloer van belang. Een dikkere tussenlaag biedt meer comfort en beschermt de vloer tegen vocht. Een andere belangrijke factor is de fotoprint. Hoe beter de fotoprint, hoe realistischer het uiterlijk van de vloer is.

Parket Exquisit Elst, nabij Arnhem

Parket Exquisit is gevestigd in Elst, op slecht 10 minuten rijden van Arnhem. In onze showroom hebben we een breed assortiment laminaatvloeren voor elke smaak, ruimte en portemonnee. Kom nu snel langs en bekijk alle vloeren met eigen ogen!

Neem contact op