Parket ExQuisit bestaat 25 jaar!

Parket Exquisit bestaat deze maand 25 jaar! Om dat te vieren hebben we de mooiste vloeren van topmerken zoals altijd scherp geprijsd en krijg je bij aankoop van een vloer een kleine verrassing.

25 jaar een mijlpaal

Op 2 juni 1995 verscheen de openingsadvertentie in de krant en proostten Jan-Willem en Peter op de opening. Sindsdien komen mensen graag bij ons vanwege het brede assortiment topvloeren voor een scherpe prijs. Van laminaat tot prachtige parketvloeren, in onze 2000 m2 showroom hebben wij voor ieder wat wils.

Houten vloer met authentieke uitstraling

Bij Parket Exquisit hebben wij al 25 jaar parketvloeren in onze showroom liggen. Een van onze topmerken in onze showroom zijn de vloeren van  Di Legno . Di Legno fabriceert parketvloeren op hun eigen manier. Zo hebben ze een unieke manier gevonden om hun houten vloeren een authentieke en doorleefde uitstraling te geven. Deze uitstraling wordt steeds meer gewaardeerd en geeft nog meer sfeer en warmte aan uw interieur.

Kom langs in onze showroom!

Kom langs in onze showroom om deze topvloer van dichtbij te bekijken. Een mooie vloer zoekt u namelijk niet uit op het internet maar moet u voelen, zien en beleven.

Wie jarig is trakteert. Daarom geven wij vanwege ons jubileum aan elke klant een klein cadeautje.

Neem contact op