Parketvloer schuren Gelderland

Uw houten parketvloer laten schuren in Gelderland? Parket Exquisit heeft al meer dan 25 jaar ervaring in het schuren van parketvloeren in Gelderland en omstreken. Iedereen wil een vloer die er mooi bij ligt. Daarvoor hoeft u niet altijd een nieuwe parketvloer aan te schaffen. Door de vloer te schuren zorgen wij ervoor dat uw houten vloer er weer als nieuw uitziet.  

Wanneer uw parketvloeren schuren?

Vaak vallen na verloop van tijd kleine beschadigingen zoals krasjes en deukjes op. Door de toplaag te schuren verwijderen we deze onregelmatigheden waardoor de vloer een nette uitstraling krijgt. Nadat de vloer is geschuurd heeft u ook de mogelijkheid om uw vloer te lakken, waxen of oliën. Zo kunt u een andere uitstraling of kleur geven aan uw parketvloer.

Parketvloer schuren Gelderland

Stofvrij schuren

Door middel van stofzuigunits worden de kleinste stofdeeltjes tijdens het schuren direct opgezogen. Hierdoor heeft u minder rommel en ongemak in huis. Bovendien is stofvrij schuren beter voor de gezondheid en kunnen mensen met allergieën de ruimte meteen weer betreden.

Waarom uw parketvloer door een specialist laten schuren?

Het stofvrij schuren van een houten vloer is niet een gemakkelijk taak die zelf gedaan kan worden. Voor het mooiste resultaat heeft u niet alleen inzicht, nauwkeurigheid en geduld nodig maar ook het juiste materiaal.

Door gebruik te maken van de expertise van de specialist weet u zeker dat uw vloer goed geschuurd wordt.

Toch liever zelf opknappen?
Geen probleem, wij verhuren ook onze schuurmachines. Onze vakmensen leggen je graag uit hoe je het best met onze machines kan omgaan.

Onderhoud tips

Nadat uw vloer geschuurd is wilt u natuurlijk dat uw vloer mooi blijft. Om u te helpen heeft Parket Exquisit een aantal onderhoudstips opgesteld.

Parket Exquisit in Gelderland

Parket Exquisit heeft al 25 jaar ervaring met het schuren van parketvloeren in Gelderland en omstreken. Kom langs in showroom voor meer informatie of neem contact met ons op.

Neem contact op